FRUITVILLAGE
EEN UNIEK WOONCONCEPT IN EEN UNIEKE OMGEVING

FruitVillage staat voor hoogwaardige huisvesting van internationale medewerkers werkzaam in de fruitsector in gemeente West Betuwe.

FruitVillage is een plan om 175 kwalitatief goede en toekomstbestendige appartementen te realiseren voor 350 internationale medewerkers werkzaam in de fruitsector. Een gezonde, fijne woonomgeving, dichtbij het werk en met alle voorzieningen die daarvoor nodig zijn. Het Campus House is een gebouw met centrale functies zoals een receptie en kantoor, maar er zullen ook conferentieruimten, leslokalen en flexwerkplekken worden gerealiseerd.

Het ontwerp van FruitVillage is gebaseerd op dezelfde uitgangspunten als het ontwerp van de naastgelegen Fruit Tech Campus, zodat er een verbinding ontstaat tussen de twee terreinen.

FruitVillage komt aan de Oudenhof in Geldermalsen en wordt onderdeel van het Fruit Tech Business Park, naast de Fruit Tech Campus en op 500 meter loop- of fietsafstand van FruitMasters. FruitVillage wordt gerealiseerd op een unieke plek waar wonen, werken en leren bij elkaar komen. Van arbeidsmigrant, naar internationale werknemer en werkstudent.

NIEUWS OVER FRUITVILLAGE

okt 26 2023

Verslag inloopmoment 18 september 2023

De verslagen van de inloopmomenten zijn bij elkaar samengevoegd tot één logboek. In dit logboek vindt u ...
Lees meer

sep 8 2023

Uitnodiging inloopmoment FruitVillage | 18 september

Op maandag 18 september 2023 organiseert VanDoorn Living opnieuw een inloopmoment voor het project FruitVillage. Tijdens het ...
Lees meer

jun 19 2023

“Slechte huisvesting voor arbeidsmigranten wordt overal taboe”

Bron: het AD Er komt vanaf 23 juni een absoluut taboe op slechte huisvesting voor arbeidsmigranten in ...
Lees meer