Artist Impression VDU Medel Tiel
bogaerds logolosHOGERES

BUITENPARK MEDEL

Buitenpark Medel staat voor hoogwaardige huisvesting van internationale medewerkers werkzaam in gemeente Tiel.

Buitenpark Medel is een plan om 250 kwalitatief goede en toekomstbestendige appartementen te realiseren voor internationale medewerkers werkzaam in de gemeente Tiel.

Een fijne woonomgeving, dichtbij het werk en met alle voorzieningen die daarvoor nodig zijn. In het plan is een centraal gebouw beoogd, met functies zoals een receptie, kantoor, conferentieruimten en leslokalen. Daarnaast zal er ruimte zijn voor medische specialismen zoals een tandarts en dokter en is er ruimte voor een ABC-supermarkt of afhaalpunt. Hoewel de beoogde plek aan de buitenrand van het huidige Medel ligt, zijn alle nodige voorzieningen dichtbij.

Momenteel wonen internationale werknemers veelal in verschillende woonwijken in Tiel. De plannen zijn nog pril, maar mocht het verder in werking worden gezet, dan komen er circa 70 woningen vrij voor de Tielse woningmarkt.

Meer weten over Buitenpark Medel? Lees ook het artikel van De Gelderlander. Benieuwd naar vergelijkbare projecten? Bekijk onze verschillende projecten op deze website of ga naar www.fruitvillage.nl

Wat is VanDoorn Living?

VanDoorn Living ontwikkelt hoogwaardige huisvestingslocaties voor internationale werknemers in regio Rivierenland. Wij geloven dat huisvesting meer is dan alleen een plek om te verblijven; het is een thuis weg van huis. Wij creëren een omgeving waarin internationale werknemers zich comfortabel, veilig en welkom voelen.

NIEUWS OVER FRUITVILLAGE

okt 26 2023

Verslag inloopmoment 18 september 2023

De verslagen van de inloopmomenten zijn bij elkaar samengevoegd tot één logboek. In dit logboek vindt u ...
Lees meer

sep 8 2023

Uitnodiging inloopmoment FruitVillage | 18 september

Op maandag 18 september 2023 organiseert VanDoorn Living opnieuw een inloopmoment voor het project FruitVillage. Tijdens het ...
Lees meer

jun 19 2023

“Slechte huisvesting voor arbeidsmigranten wordt overal taboe”

Bron: het AD Er komt vanaf 23 juni een absoluut taboe op slechte huisvesting voor arbeidsmigranten in ...
Lees meer