DE KROMME NOL

Natuur en comfort dichtbij; aan de oevers van de Maas ruimte voor rust en ontspanning. VanDoorn Living realiseert 66 hoogwaardige appartementen waarin privacy en comfort voorop staan. 

Gelegen tussen het pittoreske vestingstadje Heusden en het dorp Wijk en Aalburg wisselen moderne faciliteiten zich af met historie en natuur. Juist op deze plek, naast belangrijke knooppunten voor OV richting Den Bosch willen wij die huiselijkheid creëren voor de internationale medewerker van de toekomst. De ruime appartementen zullen duurzaam gebouwd worden, met oog voor de bewoners. Ruimte voor ontspanning binnen én buiten wordt voorzien, zo dat er een juiste balans ontstaat tussen werk en privé.

De appartementen zijn gas-loos, volledig elektrisch en worden prefab gebouwd, om op locatie in elkaar gezet te worden. Het zijn 2 tot 3 persoons appartementen van ongeveer 58 m2. 

Op 5 juli 2022 is de bouw in Wijk en Aalburg gestart, op 11 mei 2023 is de laatste woning gebouwd. De komende tijd wordt er nog gewerkt aan de invulling van de buitenruimte.

Houd onze nieuwsberichten en sociale media kanalen in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Heb je vragen over de Kromme Nol? Neem dan contact met ons op.

NIEUWS OVER DE KROMME NOL

feb 26 2024

“Vier maanden werken en wonen in Wijk en Aalburg, even je kinderen knuffelen in Polen en weer terug”

Bron: AD Altena "De Poolse Gabriëlla kan binnenkort na vier maanden haar jonge kinderen weer in haar ...
Lees meer

okt 26 2023

Verslag inloopmoment 18 september 2023

De verslagen van de inloopmomenten zijn bij elkaar samengevoegd tot één logboek. In dit logboek vindt u ...
Lees meer

sep 8 2023

Uitnodiging inloopmoment FruitVillage | 18 september

Op maandag 18 september 2023 organiseert VanDoorn Living opnieuw een inloopmoment voor het project FruitVillage. Tijdens het ...
Lees meer